Mot New York!

Jippi! Nu sitter Hans och jag på Arlanda Express och väntar på att tåget ska gå. Förutom att mitt ESTA (inresetillstånd) gått ut och jag måste förnya det på Arlanda så har nog allt gått smidigt hittills. Sixten och Baxter är så taggade på några dagar med sina favoriter och idag ska deras moster Elin hämta på förskolan, det är mycket högtidligt tycker dom. Gräbsen har fått önska sig presenter från New York; Flo och Ramone från Cars står högst upp på listan, Spindelmannenkinderägg är poppis och Sixten säger att Baxter vill ha en Blixten McQueen-pyjamas och han själv en Spidermanpyjamas.
Jag har lite resfeber som jag brukar få och somnade sent, närmare 01 och vaknade redan klockan 05. Jag passade på att köra ett 20 minuter träningspass i vardagsrummet i väntan på att väckarklockan skulle ringa. 8 timmar på ett flygplan och sedan jetlag på de hanteras bäst med träning före och efter för mig. Och hellre korta pass som blir av än långa pass som blir avbokade. 🙂
När vi kommer fram till Arlanda och checkat in ska vi äta frukost i SAS lounge. När vi gör såna här långa resor eller flyger med barnen så är det grymt att Hans har guldkort så att vi kan äta bra, låta barnen leka i lekrummet eller kolla på film och vila lite. Att vara på en flygplats kan ju annars vara ett stort stressmoment och jag vill gärna starta resan mentalt redan kvällen innan med god mat och lite lyx så att även resan blir en njutning och inte bara transport. Jag kommer att instagramma mer än att blogga under resan tror jag så följ mig på instagram @lofsans om du vill ha lite uppdateringar. Hans heter @reindeerman och har märklig humor.


Dagens mamma: jeans, skor och jacka från Gstar, den vita toppen finns hos Klädfabriken. Älskar kabinväskan från Tumi.


Haha, jag som egentligen är världens morgontröttaste människa hemmatränade klockan 05 imorse. Jag körde en pyramid med övningar från 60 till 10 till 60 repetitioner.


Baxter, världens skönaste kille. Han väljer outfit själv: “hästskorna”, “hästjackan”, “fotbollsbyxor” och “hatten, mamma, hatten!”

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer