Nedräkning av timmar

Det är mitt i natten här i Khao Lak men eftersom vi är sex timmar före er så känns det bara som kväll för mig. Jag har somnat alldeles för sent på nätterna men å andra sidan kommer jag upp i tid på morgonen så jag sover nog tillräckligt ändå. För mig är dagsljus, sol och tid utomhus väldigt viktigt och jag känner hur hela jag fylls med energi och inspiration av att vara här i Thailand!
 
 Mina vanliga dagar går ju i så stor utsträckning ut på att ge andra människor energi, glädje, styrka och tro på sig själv att jag då och då måste skapa en riktig tankning för min egen del. Jag vill fortsätta känna sån här glädje, längtan och engagemang till att hjälpa andra människor skapa meningsfulla relationer till träning och hälsa lång tid framöver och en resa av detta slag känns som en grymt effektiv boost till det.
 
 Nu räknar vi coacher ner till när våra 15 tjejer landar i Phuket om några timmar och ser fram emot en vecka maximerad med skratt, träningsglädje, bikinis, mat, bad och bubbel! Det är första gången jag är med och arrangerar en träningsresa på detta sätt men jag är redan helt såld. I oktober åker vi hit igen med ett nytt gäng, jag lovar att berätta mer när vi har datum klara!
 
 


På den här stranden ska vi både springa, yoga, sola och dricka ur kokosnötter. Effektivt utnyttjande av yta kallar vi det.


Louise och jag har delat upp träningspassen mellan oss. Jag är ansvarig för kondition, styrka och explosivitet medan Louise fokuserar på mobilitet, kroppskontroll och stabilitet. Jag tycker om att jobba tillsammans med människor som kompletterar mina kunskaper.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer