Nu är den här!

Idéen som föddes för flera år sedan har stötts och blötts, vi har skrivit och skrivit och fotat massor. Och vi har sprungit. Sprungit massor.
 
 Idag kom äntligen budet från vårt bokförlag Norstedts med det allra första rykande färska exemplaret av Stora löparboken för kvinnor! I slutet av februari finns boken i affärerna för er. Nu när jag för första gången får bläddra i boken på riktigt och inte bara titta på bilder på datorn så känner jag mig så stolt över boken och övertygad om att ni kommer att älska den lika mycket som jag!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer