Nu lyfter vi!

Äntligen är det dags för oss att åka till New York!
 
 Jag sov som en sten efter de 5 sista avsnitten av Modern Family på Netflix men drömde om märkliga krig och invasioner. Hotellfrukosten på Clarion Arlanda serveras redan klockan 05 så jag har ätit gröt, frukt och lite våffla med grädde.
 
 Nästa gång vi hörs så har vi nått Manhattan, jag är så exalterad! Min favoritplats på jorden och mitt fjärde marathon samtidigt. Helt ofattbart! För två år sedan var vi i New York precis när stormen Sandy gått förbi och marathon blev inställt. Tänk om jag då visste att jag år 2014 springer 3 marathon. Och dessutom kan njuta av det. Vad härligt och spännande livet är när kroppen får bestämma!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer