Ny dag i backen

Vi har haft ytterligare en så bra förmiddag i skidbacken hela familjen. Lite blåsigare än igår men bra kläder så är det inga problem. Hans hade sina telisar på sig och åkte med ett av barnen medan jag fick springa. Men nu är barnen tillräckligt stabila för att vi alla fyra ska kunna åka skidor samtidigt. Vi har varsitt barn mellan benen och så får de ploga sig i stora svängar ner. Baxter åkte knapplift framför Hans ben idag, Sixten åkte knapplift själv flera gånger och ankarlift framför Hans ben också. Jag blir så där fjantigt stolt ni vet. 😉
Nu ska Hans och jag åka själva i backen några timmar och sedan ska vi träffa några kompisar nere på Dippan och se Wallmans show. Det finns ju flera bra Afterski i Åre men de är ju mer eller mindre barnvänliga, Hotell Diplomats är den mer barnvänliga om man säger så.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer