Nya Lofsan.se

Varmt välkomna till den nya versionen av Lofsan.se. I den här bloggen är allt som det brukar förutom att jag nu ligger på en helt egen domän. Jag har nu större möjligheter att utforma ramar och designa bloggen precis som jag själv. Charlotta på Lingwall Design (för övrigt med väldigt inspirerande blogg) har varit grym som hjälpt mig med hela processen och svarat på alla mina 1000 frågor.
I vänstra sidan finns länkar till allt ni behöver och överst i bloggen finns knappar med mer info om mig, min verksamhet och kontaktuppgifter. Jag kommer att fylla på med mer material efterhand. Den gamla bloggen hos Allt för föräldrar kommer antagligen inte att finnas kvar så har ni sparat bokmärken behöver ni ändra dessa. Alla gamla blogginlägg är flyttade hit så ni missar ingenting.
För er som har många gamla blogginlägg bokmärkta är ett tips är att notera att bara ändra texten i länken så hamnar ni rätt:
Exempel:
Inlägg om Casall i gamla bloggen hos Allt för föräldrar: http://blogg.alltforforaldrar.se/lofsan/2013/08/26/casall-hit/
Samma inlägg finns i nya bloggen också men då i detta format: http://www.lofsan.se/2013/08/casall-hit/
Nu tar vi nya blogg- och träningstag inför hösten 2013, på Lofsan.se!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer