Nya skor från byKier

Danmarks största skobutik på nätet byKier har precis öppnat webbutik i Sverige. ByKier säljer skor designade av danska Lone Kier och satsar framförallt på barnskor. Vi har precis beställt sandaler till gräbsen som jag vet kommer passa perfekt till sommaren. Jag tycker att det är svårt att hitta sköna sandaler i bra kvalitet till barnen, vi har framförallt köpt skor utomlands tidigare. Nu hoppas jag att dessa snygga sandaler i skinn kommer sitta som en smäck. Jag tar alltid lite växamån i skor och kläder till barnen så Baxter får storlek 23 och Sixten 25. Jag valde även ett par snygga kilklacksskor till mig själv, perfekt med jeansshorts!


Är det bara jag som redan planerar sommaroutfits till barnen? 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer