Nyhetsmorgon: Konkreta tips för dig som är gravid och vill fortsätta träna

I morse var jag på Nyhetsmorgon igen, jag ska dit även kommande söndag så typ 3 inslag inom en vecka, det känns så himla roligt!
För ungefär ett år sedan kom en ny svensk studie från Göteborg där en svensk sjukgymnast forskat på hur styrketräning påverkar den gravida kvinnan. Om du vill läsa mer om själva studien hittar du den HÄR. Karolina Petrov Fieril och jag var på Nyhetsmorgon för att prata om studien och vad man som gravid kan och bör tänka på. Det är tex bättre och viktigare att styrketräna än att konditionsträna när man är gravid.
Inslaget där Karolina är med ser du här

Och en stund senare så är reportern Maria Forsblom och jag med

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer