Nytt avsnitt av Träningspodden

Träningspodden är en podd om träning, hälsa och aktiv livsstil. Det är Sveriges största träningspodd och Jessica och jag älskar att spela in nya avsnitt.
 
 I veckans avsnitt av träningspodden blir vi plötsligt sex- och relationsrådgivare och pratar om hur träning kan vara viktig för glöden i relationen. Hur är man en stöttande träningspartner egentligen? Och är verkligen sex en fullvärdig motionsform? – Dessutom intervaller i min “mördarbacke” och en hel del annat. En full agenda, som vanligt! – Don’t miss it!
 
 Du lyssnar på poddar i en podcast-app och i Spotify.
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer