Nytt Joller-avsnitt ute

Inspelning
En septemberdag när det fortfarande var hyfsat varmt ute sågs Åse “56 kilo” Falkman Fredrikson och jag i en studio och spelade in ett nytt Jolleravsnitt. Temat för avsnittet var “Sömn i framtiden” och det är det andra av två om sömn. Det första hittar du här.
Åse som har fem barn, varav några är tonåringar, har en annan erfarenhet än jag. Det här avsnittet handlar om barns sömn när de är äldre. Hoppas ni gillar podden!
Avsnitt 18
Vill du hellre lyssna i iTunes hittar du avsnittet här.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer