Om att göra något åt det

Ikväll befinner jag mig nere i Småland i Vetlanda där jag ska föreläsa för kommunens alla anställda. Jag tycker om att prata om min syn på motivation och att skapa positiv livsstilsförändring med hjälp av träning. Något som jag ofta återkommer till i mina föreläsningar är påminnelsen om att det är du själv som måste förändra dig. Det är inte din PT, dina kollegor, din partner eller dina instagramföljare som ska ge dig inspirationen eller motivationen till att göra hälsosamma val, det är upp till dig själv.
 
 Vad kan DU göra för att förändra din egen situation till det bättre?
 
 


Roadtripdags! Vi ses kanske i Vetlanda!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer