Om jag vann 100.000 kronor

För några år sedan gjorde Hans och jag min stora drömresa. Vi kombinerade julfirande i New York med nyårsfirande i Mexico. Min stora dröm är att kunna åka tillbaka till Playa del Carmen och fira både ju och nyår där någon gång. Om jag skulle vinna 100.000:- är det en stor resa till Mexico med hela familjen det första jag köper. Vad skulle du göra om du vann 100.000:-?
Mitt tips är att vara med och tävla om just 100.000:-.  Libresse har just nu en tävling där vinnaren får 100.000:- att göra vad man vill för. Gå in på deras kampanjsajt här, registrera poäng och motivera varför just du ska vinna. Jag håller tummarna för att det är just du som vinner 100.000:-!
 
bild

I samarbete med Libresse.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer