Om styrka, skönhet och klokhet

Clara har döpt vår lördagsträningstradition med marklyft och yoga för Dunderklubben. Dunder för att vara stark. Stark var och en och starka tillsammans. Dunder kan också betyda BRA helt enkelt enligt Slangopedia.
 
 För mig är det superviktigt att känna mig stark. Hur mycket det än blåser runtomkring står jag stadigt och fortsätter tro på det jag ser som sant. Att få göra det tillsammans med andra är helt fantastiskt.
 


Denna vecka är Dunderklubben utökad med Johanna och Hanna. Piff och Puff. Älskade tjejer som imponerar och inspirerar mig till 1000!


Och KlätterLina som vi också vill värva till Dunderklubben.


För mig är skönhet tajt ihopkopplat med styrka och klokhet. Inget utan det andra. Och Hot Mojo på denna handduk kändes i och med det tredje passet på tre veckor för första gången uthärdligt. Inte lika mycket smärta. Mer rörlighet och styrka. Som jag vill ha det.


Klockan är inte ens 10.30 på en lördag och vi är både lite starkare, klokare och vackrare än innan.
 
 Starta en Dunderklubb du med!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer