Om Torekov

I helgen anordnade ju jag och mina coacher en stor inspirationshelg på Torekov hotell för 60 stycken klienter. Helgen blev så lyckad och jag ska gå igenom alla bilder så att ni får se hur tjejerna hade det. Tyvärr blev jag sjuk på fredagen och kunde inte vara med tjejerna. Så sjukt besviken och ledsen!
 
 Som tur är har jag jordens bästa coacher och särskilt Johanna som levererade riktigt hög nivå på allt. Jag ska berätta om hur våra workshops var uppbyggda senare och syftet med de olika momenten. I oktober kommer vi att köra en inspirationshelg med coacherna från Lofsangruppen igen och ni må tro att jag ser fram emot det!
 
 Den här veckan börjar jag med att vabba men sen kommer riktigt kul grejer såsom en omslagsfotografering, några spännande möten och sen tjejhelg med tre nära vänner. På lördag kommer jag att finnas på plats på Loppis event på Clarion Sign på Norra Bantorget i Stockholm. Är det någon av er bloggläsare som är anmälda dit?
 
 


Hans mötte mig på Arlanda med de här små godingarna igår. Ossoami-jeansen fick toppbetyg från Testfaktas test häromdagen. Kul!


Clara och Johanna höll den sista workshopen inriktad på prestationsinriktad programkonstruktion. Det blev så intressanta diskussioner och jag älskar när kvinnor ifrågasätter ideal, målbilder och traditionella träningsupplägg för kvinnor. Mer om det i ett senare inlägg!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer