Om varumärken och sociala medier

I morse var jag på Springtime PR på Kungsgatan för att vara med i ett sammanhang som kallas Frukostsalong. Springtime bjuder in till frukost och samtidigt diskuteras olika teman och frågor. Idag var temat Digitala ambassadörer och jag var bjuden som inspiratör tillsammans med representant från ett företag som heter Unilever och Camilla som är VD på Rosa Skrot. Jag var med i min roll som bloggare och berättade om hur jag har byggt upp mitt varumärke, hur jag har gått från att vara en helt vanlig PT på Sats till att vara en av Sveriges mest kända träningsexperter som anlitas av TV4 och stora tidningar. Den resa som jag har gjort är väldigt intressant om man är intresserad av PR, varumärkesbyggande och sociala medier och det är så smickrande att jag blev inbjuden av Springtime som är ett av de största företagen inom svensk PR.
Det är alltid superroligt att få dela med mig av mina tankar kring varumärken och nya medier som bloggar, youtube och instagram. Även om jag inte har utbildning på området så tycker jag nog ändå att jag är lite expert så jag bidrar gärna med mina erfarenheter kring vad som är framgångsrikt, vad som är hållbart och hur man professionaliserar ett personligt varumärke.
Jag får nästan nypa mig i armen för att påminna mig om att det inte är någon dröm jag drömmer, att jag till 100% får arbeta med min passion. Men det är ingen slump eller Trissvinst att jag får möjlighet att göra denna resa, det ligger galet hårt arbete bakom mitt företag och många timmar. Jag säger inte att alla kan, bara man jobbar tillräckligt hårt, men det är bra att komma ihåg att det inte bara handlar om tur. 🙂


Karim i vit skjorta berättade om hur bl.a. Dove arbetar med digitala ambassadörer, som tex bloggare.


Jag tycker om att prata fritt utan bilder på skärmen.


Karim, jag och Camilla (som presenteras både som min fru, syster och dotter). Vi är liksom som familj.


Det twittrades flitigt i publiken och vill du veta vad jag sa under min presentation kan du följa #somesalong.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer