Örebrotrippen all in!

Snacka om en speedtrip till Örebro. 24 timmar från dörr till dörr, men väldigt kvalitetsfyllda sådana. Jag blev sen från Stockholm igår så vi fick skjuta lite på planeringen i besöket hos Röhnisch men det allra viktigaste hann vi verkligen med; att planera vårens Röhnisch Running School, besöka tomtefabriken och plocka lite julklappar till träningsgarderoben samt ett träningspass på Örebros gator.
Nu sitter jag på tåget tillbaka till Stockholm. Först ska jag hem till gräbsen en sväng och innan jullovet officiellt startar har jag några PT-kunder både i kväll och i helgen.


Klockan 07 i morse invigde Ida och jag våra nya löparjackor. Den finns i svart också och har en spetsvolang på ryggen. Det svarta bandet på armen är en mobilficka, sitter superskönt. Röhnisch vårkollektion finns i webshopen i januari men vissa butiker har redan plockat upp sina kläder.


Jag som bott i Örebro i 12 år tog med Ida på lite sightseeing kombinerat med distanslöpning. Här är huset jag är uppvuxen i. 10 år bodde jag på Oskarsvägen. Jag håller på och lär mig min Suunto Ambit S2. Den har inbyggd GPS bland annat. Sitter skönt, är enkel att förstå och snygg!


Igår kväll åt middag på mysiga Kumgsgatan 1 i Örebro. Camilla jobbar med layout på Röhnisch. Hon har tagit fotot uppe i min header.


Therese till vänster är PR-ansvarig på Röhnisch. Vi var på Fuerteventura tillsammans i höstas. Anna Duberg till höger är dansproffset som också är sjukgymnast och forskar på unga tjejers mentala hälsa. Älskar hennes livsglädje.


Vi fick stora julklappar i form
av glaslyktor.


Blandade bilder från tjejernas instagram. Kolla min marängsvissefterrätt med polkamaräng och oboyvispad grädde.


Sen skedade Ida och jag hela natten på Clarion.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer