Österlen dag 1

Sitter inne hos pappa här i Tommarp och skriver för då kan jag använda nätverket istället för att surfa med mobilen som modem. Liiiiite snabbare!

Bloggproffset

Bloggproffset


När vi kom hem från vår utflykt låg jag och läste jag min nya Mama. Det är nog den enda tidning som jag läser ALLA artiklar i. Cosmopolitan, Fitness Magazine och andra tidningar innehåller så mycket skit. Somnade sedan och sov en timme medan Hans var ute och cyklade.
Vår utflykt idag startade med att killarna ville tvätta sina bilar så vi började med autospa i Simris.
Fina bilen fick sig en tvätt

Fina bilen fick sig en tvätt


Dagens Mamma

Dagens Mamma


Sedan gick vi en sväng “på stan” i Simris där det var marknad. Vi besökte den fina lilla oasen Apotekarns Trädgård som ligger mitt på Storgatan. Där finns det också en liten restaurang.
Apotekarns trädgård i Simrishamn

Apotekarns trädgård i Simrishamn


Apotekarns trådgård

Apotekarns trådgård


Lunch åt vi i Skillinge, sillmacka.
Lunch i Skillinge

Lunch i Skillinge


Sedan åkte vi till Hammenhög och ett av vårt favoritcafén, Fröken Östergren.
Ett av våra favoritcafén Fröken Östergrens

Ett av våra favoritcafén Fröken Östergrens


Man sitter bra i caféts trädgård

Man sitter bra i caféts trädgård


Två av systrarna Sandström

Två av systrarna Sandström


Det är jag och Sunes pappa Rudolf som är duktiga på att parkera

Det är jag och Sunes pappa Rudolf som är duktiga på att parkera


Tommarpsbonden

Tommarpsbonden

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer