Overall?!

Det gick hur bra som helst på simningen idag! Sixten vill i för sig inte göra som man ska, han vill gå sin egen väg men det är en bra egenskap tycker vi. Två extra roliga saker idag var att flyta själv med en lång korv under magen och att simma utan redskap helt själv in till kanten, barnen är mer kapabla än vad man kan tro.
På eftermiddagen har vi varit på Sats som vanligt. Idag körde jag lite kortare konditionsdel och mer styrka eftersom det blir cykling både tisdag och torsdag. Jag startade lätt men ökade sedan på på varje övning för att det kändes så bra och jag var stark. Nu är jag uppe på 12-kiloshantlarna på bicepscurl igen, nästan lika stark som innan med andra ord.
Ikväll ska vi äta vattenmelon och kolla på Biggest Loser och Dexter. Vi är helt ikapp sexans avsnitt nu. Sixten badar i badkaret som varje kväll och ska få pyjamas och välling sen. Apropå honom så tog vi ur dynan ur sittdelen idag. Det började bli lite trångt när han har tjockare jacka på sig att knäppa bältet. Nu har han mer space både uppåt och åt sidorna men det blir lite hårdare också. Men snart ska overallen på och då blir det mjukt igen. Måste bara köpa en först. Någon som kan rekommendera märke/butik för overall à la bävernylonsinköp? MaxiCosistolen tipsade många av er om och jag är supernöjd med den, så mer tips från er tack!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer