Överraskad av vintern

Första snön har kommit till Alperna! – Woho! Vi har kört fantastiska pass på hög höjd i krispig, hög luft. Älskar det! Nu längtar jag faktiskt efter vintern. Jag ska bara förbi Bokmässan i Göteborg en sväng och sedan köra Lofsangruppens stora inspirationshelg i Torekov (det finns ett par platser kvar om du vill följa med).
 
 
 Med tanke på all snö som kom häromdagen så är jag överlycklig att jag hade med mig min nya jacka Aldhild från Röhnisch. Det är en helt ny vinterjacka som finns i vitt, svart och marin, den säljs bara på Intersport, och är fullmatad med miljövänliga lösningar och smarta grejer. Bl a gillar jag att den har extra värmande padding uppe på skuldrorna (där många ofta fryser) och att den är både vind- och vattenresistent. Det här är definitivt min favoritjacka vintern 2015/16!
 


Sixten ringde för att berätta att Skylanders Superchargers nu finns i butik. Baxter har önskat sig det i typ ett halvår och har till och med haft en nedräkningskalender på väggen.

 Vårt flyg går från Salzburg vid 10 imorgon förmiddag så vi åker från hotellet strax före 7. Vi har haft flera tidiga morgnar här under träningsveckan men jag älskar att sova en stund på eftermiddagen sen. På bilderna ovan har jag precis tagit en powernap och är på väg på en massage. Superskön avslutning på en fantastisk vecka. Ni ska få fler inlägg från varje dag i Alperna de kommande dagarna.
 
 I samarbete med Röhnisch.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer