Parklek, Bromma, fiskpinnar och Sjöstaden

Jag gick upp till Kronobergsparken och mötte Kärleken och Tompa för lite parklek. Det var jättefint väder och massa andra barn där så det var jättetrevligt.
IMG_0839
Dagens Pappa i parken.
Sen hämtade min pappa upp mig så att jag kunde skjutsa honom till Bromma flygplats. Han är så snäll som lånar ut sin fina nya bil till oss under helgen så vi kan fixa grejer till lägenheten!
Väl hemma igen hos Tompa och Hans åt vi fiskpinnar till middag, med ris för första gången på länge!
Nu har vi precis kommit hem efter att ha skjutsat hem Tom och tagit en promenad i Sjöstaden och våra nya kvarter. Precis bakom vårt hus finns ett litet berg och en skog med en mysig park. VI gick även en sväng in på gården. Alla hade öppen balkong eller ytterdörr och skrammel hördes från köken. Så mysig stämning! Vi kommer stortrivas!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer