Parträning på TV4 Nyhetsmorgon

Min söndag startade med ett besök på TV4 och medverkan i Nyhetsmorgon. Ni ser mig där varje söndag framöver. Idag körde vi tema parträning och jag lägger självklart upp hela passet jag har satt ihop åt er här i bloggen så fort det kommer ut på TV4 play. Nästa söndag visar vi hur man tränar benen hemma i trädgården, ett tufft pass perfekt som komplement till löpning eller för dig som vill komma igång med träningen nu under semestern.


Emilia de Poret gjorde sin programledardebut i Nyhetsmorgon idag och hon var så bra!


Jag hade med mig massa färska kryddor som exempel på hur man kan göra goda kalla såser lite nyttigare.

Relaterade inlägg:

Om kroppsviktsträning på TV4 Nyhetsmorgon

  I går var jag på TV4 Nyhetsmorgon tillsammans med ekonomiprofessorn Micael Dahlén som är insnöad på kroppsviktsträning. Här är klippet från när Micael visar flygande armhävningar och jag har en minilektion i biomekanik.

Läs mer

Om löpträning och utbrändhet på TV4 Nyhetsmorgon

I morse var jag på TV4 Nyhetsmorgon. Jag svarade på massor av frågor om löpträning och sedan hade jag ett samtal med Christian som skriver bloggen 1000glada.se om psykisk ohälsa. Vad kan man göra när man inte ens orkar röra kroppen?  

Läs mer

Coreträning och platt mage på Nyhetsmorgon 3 övningar

Nu finns klippet från gårdagens Nyhetsmorgon där Kristin Kaspersen och jag pratar om coreträning och platt mage att se på TV4 Play. Maria Forsblom visar 3 övningar som vi filmat i förväg på Rosa Skrot. Dessa övningar är ihopsatta att fungera som en progression där övning 1 är lättast, övning 2 lite svårare och övning […]

Läs mer