Påskafton på Rådmansö

Sedan vi skaffade det lilla huset vid havet så försöker vi åka hit så ofta det går, även bara över dagen. Nu när det är långhelg så åkte vi ut på fredagseftermiddagen. Jag och Hans jobbade först halva dagen medan barnen var hos mormor och sedan körde vi ut till Norrtälje, köpte lite målarfärg och sånt innan vi åkte hela vägen hit.
Barnen har skrotat runt i tofflor härinne, varit uppe i trädkojan och haft uppfinnarmöte och planerat för påskafton, hur ska det egentligen gå till när man letar efter äggen?!
Idag är det påskafton och vi ska hem till min syster på firande!
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer