Pass 11 Röhnisch Running School

Här är pass 11 i Röhnisch Running School. Hans och jag ska ta oss an detta pass i eftermiddag. Då lägger jag in intervallerna 40 sekunder och 20 sekunder växelvis 8 gånger i appen Ultra Timer så piper den automatiskt.
Kom ihåg att tagga dina bilder med #röhnischrunlofsan5km och #lofsianer på instagram så är du med och tävlar om att bli veckans Röhnischinspiratör. I slutet av löparskolan kommer jag också att ge bort en PT-timme till en av alla #lofsianer.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer