Plättbakelser och ankor

Vi har precis ätit en rekordsen middag härhemma. Att vi äter vid 22-tiden händer typ aldrig men barnen var lite sena i säng och Baxter lite svårsövd. Till slut blev det i alla fall mat och Hans hade gjort så fint med entrecote och två såser och sallad med rostade nötter. Till efterrätt gjorde jag små plättbakelser med frysta hallon och glass. Gulligt värre. 🙂
Vi var ju nere vid stranden i närheten av där vi bor på eftermiddagen och matade ankor. De var sjukt på och Sixten blev nog nästan nafsad i fingrarna. Kaxiga söderankor!


Jag har redan förberett för morgondagen när jag ska till TV4 och vara med på Nyhetsmorgon. Det är sjukt kul att göra jobb där! 08.50 är jag med första gången. Upp och hoppa!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer