Playdate i Skånegläntan

Här kommer en bildskörd från igår. Jag hinner inte tömma systemkameran i samma tempo som dagarna går så jag har faktiskt massa bilder som bara ligger och väntar på att få komma upp. Jaja, jag börjar med gårdagen i alla fall.

Sista förberedelserna hemma

Malte och Ella gungar under överseende av Ellas mamma Camilla

Sixten hade hybris och skulle bara vara i stora klätterställningen. Socialt värre.

Malte älskar att gunga

Ida, Alex och Sofia.

Backan och Camilla

Hela ligan äter lunch. De två minsta; Nathalie och Baxter syns inte

Sickan och hans bordsdam Emelie

Gräbs och jag

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer