Playdate i Vaxholm

Jag känner mig liiite bättre idag men inte frisk. 🙁 För säkerhets skull kommer jag inte att köra SatsBabypasset i morgon, det känns så tråkigt att stå över men så blir det ibland. Som tur är kommer Lina och Theo-Leo att köra järnet med mammorna istället. Tack Lina!
Känner mig som tur är tillräckligt pigg idag för att ta mig an vardagen igen och äntligen blev vårt uppskjutna besök hemma hos Marie, Elvira och Sally av. Som jag har längtat! Elvira fyller 3 år i januari och Sally är 8 månader så tillsammans med mina grabbar kan ni tänka er att det var en del skoj och stoj. Elvira är världens gulligaste storasyster och så mån om Sally. Jag hoppas Sixten iakttog och lärde inför framtiden. 🙂
Marie har varit min förebild både under mina graviditeter och i rollen som 2-barnsmamma, hon inspirerar mig!
Dagens Mamma i de minsta jeansen hon någonsin ägt.

Elvira går modevisning i ny mössa och vantar, checka in highheelsen!
Hans är bortrest och jag ska natta ensam för första gången. Just nu går det sisådär. Klockan är 21.30 och jag har till slut lagt ner Sixten i hans vagn. Vi får väl se om han somnar där eller hur den här kampen ska sluta. Det finns ingen prestige i matchen, bara en insomning.
Imorgon ska vi hem till Alex och Malte för att signera hans gips och kanske leka lite med den stackars pojken. Senare på dagen ska jag träna mina två nya PT-klienter på gymmet. Ni har väl inte missat Orvar och Börje? De ska bli internetkändisar på 30 dagar och imorgon ska de ta sig an ett träningspass med mig. Vi ska nog köra lite intervaller på löpbandet, bänkpress och annat stärkande!
Ett tips till er som letar julklappar till barnen: Milkmilla.se har 25% på Elodie detailskollektionen. Vi har nappar, nappband, mössor, tossor och flaskor bland annat från Elodie details. Snyggast design! Klicka på bilden för att komma till shoppen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer