Playitas 2015 med Topphälsa

 Efter en riktigt lång resdag som egentligen känns som två stycken eftersom vi kom fram hit till Playitas på Fuerteventura klockan 15 börjar vi nu avrunda dagen.
 
 Vi åkte ut till Arlanda igår eftermiddag för att få lite humanare morgon innan avresan. Clarion på Arlanda är perfekt på det sättet: jättebra restaurang och fina hotellrum precis vid Skycity och en grym frukost redan från 05 på morgonen.
 
 Med på den här resan är min pappa, barnens morfar alltså, Sixten, Baxter och Hans. Tom skulle ha följt med också men han fick inte ledigt från skolan så vi sparar hans resa till ett senare tillfälle för Playitas är fantastiskt för en 13-åring. Vi firade fars dag igår kväll med middag på Clarion och laddade järnet för den grymma veckan vi ska ha på Playitas.
 
 Barnen har varit väldigt uppspelta i flera dagar men nu när vi är på plats, de har kunnat bada massa i poolen och rekat barnklubben inför morgondagen så har de lugnat ner sig lite.
 
 Vi har haft välkomstmöte med alla gäster nu, ätit middag och medan Hans nattade gräbsen så lyssnade jag på min coachkollega Christer Skoog och hans föreläsning om när han och ett gäng cyklade från kust till kust i USA i våras. Så inspirerande!
 
 Imorgon drar mitt riktiga träningsschema igång med två stycken löppass, det är över 170 gäster med på resan som Topphälsa anordnar! Så himla roligt!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer