Poolhäng på Ocean Beach Club Makrigialos

Vår första dag här på Kreta har tillbringats vid poolen. Gräbsen sover i skift så det är aldrig en stilla stund. Fast jag tycker om att leka med mina barn så jag har inga problem med att inte ligga på en solstol hela dagen.
Ocean Beach Club är en del av det stora Sunwing Resort men på vår del av hotellet får bara O.B.C.:s gäster hänga. Det finns lounge med stora soffor, många pooler i olika nivåer, obegränsat ed solstolar och parasoll. Vi hittade en stor solsäng för hela familjen att få plats på. Det fanns på hotellet i Mexico också, det är ovanligt.
Vi får så klart bada uppe på det stora hotellets poolområde också, vi ska ta oss dit någon dag. Det finns två stränder som hör till hotellet också, långgrunt och fin sand. Lite snålt att det kostar att ligga på solstolarna där kan jag dock tycka. Vi var nere och doppade oss några gånger. Det går långa ramper hela vägen ner och trätrall hela vägen ner till strandbrynet så att man kan ta med sig barnvagnen. Smidigt värre. Tänk vad jag har ändrat mina prioriteringar sedan jag fick barn.


Vi startade dagen med att köpa leksaker till Sixten. Poppis kan jag säga.

Vi hade hela barnpoolen för oss själva på förmiddagen. Och faktiskt resten av dagen. Det finns så många pooler och alla är barnvänliga på sitt sätt. Olika våningar, trappsteg och små vattenfall gör att små barn trivs varsom.

Vi var osäkra på om flytredskap anpasssade för en 9-månaders bebis skulle gå att köpa på hotellet så vi köpte Bamsestolen hemma. Det fanns en liknande här som kostade 1/3 av priset. Man kan lita på Ving.

Det är lika skönt att hänga vid poolen som det ser ut. 🙂

Den här lilla båten köpte vi också med oss hemifrån. Den är skön att ligga i (tycker jag, alla barn vägrar sitta i den i poolen) och Baxter trivs med att plaska i den sittandes på marken. Perfekt eftersom den stora barnpoolen är lite för djup för att han ska kunna sitta utan att få kallsup. Liten miss kan jag tycka på ett barnanpassat hotell.

Sixten tar små pauser i bland. Med min (eller sin, om man får tro Sixten) ajfåååån.

Jag brukar ju säga att Baxter är en liten filosof. Det syns här.

Lyxigt med stora familjesolsängar. Där kan Baxter krypa runt och Sixten spela på ajfåååån.

Som sagt, de sover i skift de där små. Upp och hoppa mamma och pappa!

När vi kom fram i går kväll och checkade in väntade en sprojlans resevagn av märket Babytravel inne på rummet tillsammans med en barnstol på balkongen och en bäddad resesäng. Smidigt att slippa flyga med syskonvagnen. Vi slipper dessutom slita på vår Orbit genom att ta ner den på stranden, dit får hotellets vagn åka istället.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer