Powerlördag i Jokkmokk med spellista

Nu är jag plats här i Jokkmokk där jag ska jobba hela dagen. Först ut klockan 13 är ett gruppträningspass som jag döpt till Two to tango inriktat på styrka, rörlighet och koordination. Man jobbar två och två i passet, ett roligt sätt att göra övningarna tuffare och också ett spännande sätt att utmana sig själv att använda sin kropp i relation till någon annans.
 
 Andra instruktörer här på konventet kör yoga, dans, gympapass och vattengympa. Det är roligt med ett så brett arrangemang!
 
 Jag har gjort en spellista till passet för er som vill ha musikinspiration. Klicka på bilden bara!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer