Pressdagar inför våren 2015

 Som bloggare får jag ofta inbjudan till olika typer av pressdagar hos företag som berättar om kommande säsongs kläder, mat, utrustning och så vidare. Den här hösten är jag för första gången på andra sidan och faktiskt den som åker runt och berättar för andra om vårens projekt. Tillsammans med Röhnisch kommer jag att lansera något supercoolt, ett samarbete utöver det vanliga!
 
 Inför lanseringen så besöker jag Sveriges träningstidningar, företag i målgruppen och andra nätverk som skriver om träning och hälsa. Vi började jobba med detta för över ett år sedan så det känns så kul att äntligen få berätta om den och höra reaktionerna!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer