Pressvisning på Star PR

Idag åkte jag förbi PR-byrån Star PR för att titta på lite nya barnprodukter, knyta nya kontakter och såklart andra bloggare. Star PR har flera fina showroom indelat efter teman och vi hängde inne i barnrummet idag. Företaget som säljer Bobby Car var på plats och visade upp den nya Sverigestripade bilen (som prinsessan Estelle såklart ska få ratta runt på om ett par år) och en bondgård med fordon gjord i ett helt naturligt material, ingen plast eller giftiga färger utan 100% nedbrytbart. Jag blev kär i Hästens lakanset för barnsäng som man såklart kan matcha med pyjamas om man inte går all in och köper madrassen också. Men min största favorit var Samsonites ryggsäckar för barn och den lilla rullväskan på hjul. Jag ser framför mig hur Sixten och Baxter travar in på Arlanda i juli när vi ska åka till Turkiet med Ving, med sitt eget bagage bakom sig. I like!


Tyvärr kunde jag inte stanna någon längre stund men det var roligt att träffa Jessica, Annelie och Helena. Jag missade min fina vän Lina och hennes Oscar, det är svårt att hinna träffa vänner när vi alla jobbar!
När jag och gräbsen kom hem tog vi en timme på terrassen såklart. Lite blåsigt men vi är tappra. 🙂


Nu har jag nedräkning mot helgen!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer