Promenad, Crosstraining och massa tårar

Sixten och jag gav oss ut på en promenad efter att Moster Agnes besökt oss med sin matlåda på lunchen. Vi gick över till Kungsholmen och passade på att hämta ut Sixtens Liberopaket på Lindex. Våtservetter, blöjor, haklappar och massa annat matnyttigt. Mycket bättre innehåll än vad jag trodde, kul! Vi gick sedan ner till Norr Mälarstrand där vi verkligen fick slita med vagnen i snön, bra för rumpan!

Lofsan och Sixten på Norr Mälarstrand


Sixten sitter som en prins i sin iCandy Peach. I love it!


Igår pratade jag med en anställd i en av butikerna som säljer iCandy. Deras butik väntar fortfarande på att få in sitt visningsexemplar av iCandy Peach. Hon menade att den första leveransen av Peach som är beställda till kunder inte kommit till Sverige än, vilket innebär att min Peach är den enda som rullar på gatorna i Sverige än så länge. Det är ju asccolt! Sickan – alltid steget före!
Dagens Crosstrainingpass gick bra. Jag bytte upplägg, vi kommer att köra detta upplägg i tre veckor för att sedan gå tillbaka till förra veckans pass. Variation är bäst för kroppen och resultat! Det är alltid ite omständigt med nya övningar, när man är trött är det svårt att komma ihåg övningarna jag visat så flera var osäkra. Ännu större anledning till att köra exakt samma nästa gång, så minns deltagarna.
Sixten var hemma hos Moster Elin och Simon medan jag jobbade. Tyvärr hade han skrikit ganska mycket. Han har gjort det sedan olyckan. Det är bara att vänta ut det och hålla sig lugn… Elin och Simon var i alla fall duktiga och kolugna, jag litar till 100% på dem. Sixten och jag hälsade lite på deras katter för första gången på riktigt. Sixten tog direkt ett stadigt tag om Sions tass, svans och öra och drog allt vad han kunde. Det gäller att visa vem som bestämmer, även om det är i Hökis.
I morgon har vi inga planer för dagen än så länge. Bra det. Vi ska sova ensamma härhemma på Drottninggatan då Hans är ute och flänger. Vi har sovit ensamma en natt hittills, det gick bra, så jag ser ljust på morgonnatten.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer