Quality time med BookBeat

I samarbete med BookBeat
Precis som många andra så har jag efter sommaren bestämt mig för lite nya saker inför hösten. En är att jag ska börja träna lite nytt och utmana mig själv mer träningsmässigt, att lämna komfortzonen och tacka ja till annorlunda träningsutmaningar.
– Variation är bra för motivationen!
En annan är att vara ännu mer uppmärksam på att faktiskt stanna upp och njuta, ta små pauser och inte hela tiden bara gå vidare, vidare och vidare. En tredje är att försöka ta morgonpromenader så många gånger i veckan som möjligt. Förutom att det är ett underbart sätt att börja dagen på, som att duscha insidan av huvudet, så är det ett enkelt sätt att få upp volymen på vardagsmotionen. Ibland tar Hans och jag de här promenaderna tillsammans men ibland gör jag det själv och då lyssnar jag gärna på ljudböcker. Perfekt för mig, som aldrig riktigt blivit någon slukare av vanliga pappersböcker i vardagen.
BookBeat är Bonniers nya ljudbokstjänst i mobilen. Där kan man välja mellan hur många ljud- och e-böcker som helst, allt från nyheter och topplistetitlar till klassiker, allt från deckare till romaner och facklitteratur. En finess är att man betalar för en prenumeration som sedan ger fri tillgång till hela sortimentet, dvs du betalar inte per titel. Precis som andra prenumerationer så betalar man för en månad i taget och man kan när som helst avsluta sin prenumeration, utan bindningstid.
– Supersmidigt!
Det tar bara ett par sekunder att komma igång:
– Gå in på BookBeat.se och skapa ett konto
– Ladda ned appen
– Lyssna och läs hur mycket du vill
Jag har just nu möjlighet att ge alla mina följare möjlighet att testa BookBeat helt utan kostnad i en hel månad. Du börjar din gratismånad på bookbeat.se och anger kampanjkoden ”lofsan” vid registrering. Det står 14 dagar när du reggar dig men det ändras automatiskt till en hel månad.
Och kom ihåg: Vill du inte fortsätta är det bara att säga upp din prenumeration.

 
 
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer