Rabattkod på Röhnisch Shape Lizz

Nu är jag hemma igen efter en paradisvecka i Thailand, vilken energiboost efter vintern!
Vi landade i morse och jag hade varit smart nog att inte boka in möten idag utan har istället packat upp, tvättat och hämtat barnen tidigt från förskolan. Med 40 grader skillnad mellan Phuket och Stockholm var det en riktig chock att komma hem.


Idag tänker jag dela med mig av ett kanonerbjudande på en av mina träningsfavoriter, nämligen Röhnisch Shape tights.


Mina favorittights den här vintern har varit Röhnisch Shape Tights Lizz. Dom är i formande och lyftande material, som håller rumpa och lår på plats, jag gillar det både för att det är smickrande och skönt. Modellen Lizz är en 7/8-delsbyxa, det betyder att den inte går hela vägen ner till ankeln men fortfarande är en lång byxa. Jag gillar den längden för att det lilla glappet ger ögat längre ben, samtidigt som det aldrig blir knöligt nedtill. Å andra sidan behöver man ha längre strumpor när det blir kallt.


Reflexer och klöverprintet är både smickrande och snyggt som detaljer tycker jag.


Måndag, tisdag och onsdag den här veckan (alltså 25-27/4) så får du 25% rabatt på dessa tights, i blått eller svart, i Röhnisch webshop. Gå in i webshopen och ange koden LFSLT0416 när du handlar så dras rabatten i kassan!


Röhnisch Shape Tights Lizz till 25% rabatt!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer