Rapport från himlen

Sista natten här i Rammsjöstrand AKA Paradiset. Imorgon var det tänkt att vi skulle besöka Helsingborg och Sara och hänga med Hanna och Carola och alla fina barn, speciellt lilla nyfödda Hugo men Sixten har fått några svinkoppor så vi fick ställa in. Istället åker jag och barnen med Hans till Ystad där han ska jobba och jag planerar ett besök på Ystad Djurpark under tiden.
Idag har jag lagt lite extra krut på att umgås med barnen. Vi tog en långpromenad längs havet på nästan två timmar tillsammans med min mamma medan Hans simmade. Senare åt vi glass nere i den lilla hamnen här och gungade lite. Det har blåst mycket och inte varit badläge.
Nu är det mesta inpackat i bilen och sent imorgon kommer vi hem igen. Jag längtar faktiskt!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer