Redo för tävling

Tävlingen som vi ska köra imorgon, Åre Extreme, är en multisporttävling med tre stycken grenar. Man startar med paddling, springer uppför Åreskutan och ner till Huså och cyklar sedan mountainbike till Björnen och Åre. Man kan antingen köra alla sträckor själv, det gjorde jag 2008 precis innan jag blev gravid med Sixten, kör alla sträckor med en kompis bredvid, det gjorde Ida och jag förra året eller som lag köra en sträcka var, det ska Ida, Annika och jag göra imorgon.
Jag kommer att paddla 18 kilometer på Åresjön innan Annika springer 15 kilometer upp på fjällen och Ida sist cyklar 31 kilometer. Det känns väldigt lyxigt att bara köra drygt två timmar av hela tävlingen men jag har också stor respekt för paddlingen eftersom Åresjön kan bjuda på riktiga busvågor.
Annika är en riktigt vass löpare, så där ofattbart snabb och jag ser verkligen fram emot att få växla över stafettpinnen till henne efter paddlingen!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer