Reportage i tidningen Topphälsa

 I det nya numret av tidningen Topphälsa som finns ute nu finns ett stort löparspecial. I ett avsnitt delar jag med mig av viktiga saker att tänka på kring träning kopplat till ålder. Många upplever att åldern gör att träningen påverkas och det finns faktiskt en hel del du kan göra åt det!
 
 


Jag är väldigt glad över att få med Malin i reportaget. Hon tränar på Rosa Skrot och bor nära mig vid Mariatorget. Hennes historia är väldigt inspirerande tycker jag!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer