Roadtripsrace

Pjuh! Äntligen är jag tillbaka hemma i Stockholm efter fyra dagar i Norrland och min turné. Jag summerar dagarna till tre föreläsningar och två pass och flera hundra människor som jag har fått förmånen att träffa.
 
 Den sista föreläsningen i går eftermiddag resulterade direkt i ett intresse från uppdragsgivaren för fler besök på andra arbetsplatser i samma organisation så det känns superkul!
 
 Jag skräddarsyr föreläsningar utifrån varje målgrupp och behov och dessa dagar sett helt olika ut så känner jag verkligen att jag utmanas som föreläsare. Jag gillar allra mest att lyfta fram varför vi människor tänker som vi gör kring träning, hur vi skapar motivation och varför vi ofta lyckas och ibland misslyckas att nå våra mål.
 
 Ikväll ska jag göra en föreläsning av helt annan sort, nämligen om bloggande och företag. Jag ska berätta om hur jag har gått från att vara vanlig PT till att bli en av Sveriges största träningsbloggare och hur jag jobbar med företagssamarbeten. Målgruppen är blivande PR-konsulter på Berghs School of Communication. Så spännande!
 


I söndags träffade jag över 50 tjejer i Umeå för att köra ett träningspass och prata om olika typer av mål och framgångsfaktorer för att lyckas med positiva livsstilsförändringar inriktade mot träning. Tack Cecilia för lånet av bilden!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer