Röhnisch Limited edition

Om du följer mig på instagram @lofsans så har du redan sett att jag är ute på lanseringsturné tillsammans med Röhnisch. Igår var vi på Åhlens i Stockholm och smygpremiärade försäljningen och idag slog vi på stora trumman på Åhlens i Göteborg där över 100 tjejer kom på vår frukost.
 
 Nu sitter jag på tåget tillbaka till Stockholm för att fortsätta turnén där. Imorgon är jag på NK från 10 till 15, jag signerar Stora löparboken för kvinnor och hjälper dig med plagg och storlekar i klädkollektionen. På lördag kommer jag att hålla i ett stort event på Löplabbet på Kungsgatan med löppass i Humlegården och boksignering, dom säljer också hela kollektionen!
 
 Det är intensiva dagar som dessutom kryddas med ett nytt avsnitt av löparskolan på TV4 Nyhetsmorgon på söndag. Det är så kul att följa Elizabeth Hiltons löpträning, på söndag pratar vi löpteknik så titta då om du vill lära dig mer om det.
 
 Jag har fått frågan vilka webshopar som säljer mina kläder och just nu är det Röhnisch.com, Sportochfritid.se och Stadium.se som har störst utbud. Det är en begränsad kollektion så de kläder som ligger i webshopen nu är de som finns så vänta inte för länge med att beställa. På Åhlens i Stockholm och Göteborg har några plagg redan sålts slut till och med.
 
 Så här såg det ut i Göteborg i morse. Jag har XS på mina kläder, alla plagg utom de svarta tightsen är rätt smala i passform.
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer