Röhnisch Running Limited Edition

 Många av er har redan listat ut att det är något stort på gång och den här veckan får jag äntligen gå ut officiellt med mitt nya samarbete tillsammans med Röhnisch!
 
 Jag har jobbat tillsammans med Röhnisch under flera år, det har varit väldigt roligt att ha företaget som partner, dels för att få ta del av nya klädkollektioner men också för att kunna bolla kring marknadsföring och annat spännande i träningsbranschen.
 
 Förrförra året bestämde vi oss för att jobba än mer intensivt tillsammans och nu kan ni se resultatet. Tillsammans med Röhnisch designer har jag fått vara med och utveckla en klädkollektion inriktad på löpning. Kläderna kommer att släppas i slutet av mars, hos några få återförsäljare. Jag lovar att säga till, med mer information om var ni kan köpa kläderna och priser, tills dess får ni suga på karamellen. Jag är sjukt glad och väldigt stolt över att få ha varit med i den här processen och jag hoppas att ni kommer att gilla kläderna lika mycket som jag!
 

 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer