Röhnisch Success – ny löparskola

Minns ni när Ida och jag var i Göteborg en hel helg? En del av den tiden tillbringade vi planerandes löparschema åt er. Vi har gjort en ny löparskola i samarbete med Röhnisch, och kommer för tredje gången att köra en sexveckorsperiod med löpning och gemensam pepp med olika löparmålsättningar. De två föregående löparskolorna har verkligen varit en energiboost för många och vi ser jättemycket fram emot att släppa vårens pass.
 
 


Över 1000 tjejer har hittills anmält sig, det är helt fantastiskt!
 
 Vill du hänga på? Det är kostnadsfritt och alla pass kommer att finnas här på bloggen och hos Röhnisch. Du kan dessutom få alla pass per mail om du går in via länken och registrerar dig.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer