Så nöjd!

Jag ville egentligen ha en mörkare grundfärg i håret men jag är jättenöjd med dessa tre nyanser. Lite klippning men mest färgning.


Jag går till Skvaller och Hår på Renstiernasgatan. Min frisör Elin är ju föräldraledig med Hugo så hennes kollega Anneli gjorde allt idag och jag är som sagt grymt nöjd! Jag rekommenderar verkligen henne!
Dagens träning blev intervaller på löpbandet och benstyrka. Körde vad som kändes som 100 set benspark och lårcurl. Jag hann hem och duscha innan Hans hämtade Sixten så att jag skulle få vara ifred hos frisören. Sixten fick vara med på affärslunch med herrarna på Diplomat. Jag köpte med mig en god sushi att äta i frisörstolen och fick två underbara timmar med skvallertidningar innan Sixten anslöt den sista timmen.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer