säng säng säng säng sova sova säng säng säng säng

Idag ska jag ligga i sängen hela dagen. Var bara tvungen att lägga lite gröt och smörgås i magen först så Shrimpy har något att bädda med.
När jag startade min dator i dag hade den uppdaterat webbläsaren så alla min bokmärken har försvunnit.
Tur att jag har två datorer. Den ena komplett med bokmärken.
Tur att jag har två laptops så att jag kan ligga i sängen och föra över alla bokmärken.
Tur att jag är sjukskriven.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer