Sats Sickla

Vi ska hem till min mamma idag och äta brunch tillsammans med mina systrar och vad är bättre uppladdning för en brunch än träning?
Vi hängde på låset till MiniSats i morse och killarna var lika svettiga idag som igår, Gud vad de leker! Härligt att se!


Baxters snygga tröja från Me & I fick jag i goodiebagen från Loppi.se när vi var på kryssningen. Jag älskar mönstret!


Sixten har lärt sig vikten av att dricka efter träningen. Bonaqua är också min favorit!
Hans och jag körde bara tre styrkeövningar men med många set. Stångcurl för biceps gjorde vi en trappa där man börjar på en vikt där man klarar ca 10 reps. Sedan ökar man vikten så att man klarar ca en reps mindre för varje set. Jag startade på 20kg och avslutade med 1 rep på 35 kg. Tungt men roligt!
Vi startade med intervaller:
Löpning 10 min på 13 km/h och sedan 15 sekunder på 20 km/h 15 gånger med 15 sek vila mellan varje.
Jag har fått en VIP-inbjudan till Midnatsloppet i augusti så nu blir det mycket mer högintensiv löpning framöver.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer