SatsBaby & Förskolan

Intresseväckande rubrik va?! :-).
Men så har dagen varit.
Backan och jag tog bilen med Sickan till förskolan idag. Lika lycklig av att se barnen och gården i dag som i fredags. Jag vinkade hejdå och lämnade de nya blå mockasinerna med Polarnränderna som jag köpte i fredags på Sixtens hylla.
Det var skönt att komma fram tidigt till jobbet. Jag ammade och skrev sedan in Baxter inne hos Mia på MiniSats. Han lekte därinne medan jag körde ett snabbt styrkepass. Hann amma honom igen innan passet och sedan somnade han medan jag tog fram steplådan och mattan. Jag kunde med andra ord köra hela konditionsdelen utan att ha honom på magen. 🙂 vilken lyx.
Det var flera nya mammor där idag samtidigt som flera mammor som kört passet idag kom fram för att säga att de tycker att det är så roligt att träna passet varje vecka. Jätteroligt att höra!
Köpte med mig lyxlunch från Kvantum; en stor bit varmrökt laxfilé, mozarella och keso som jag åt hemma innan Baxter och jag sov en stund. Satte alarmet för att hämta Sixten på förskolan och nu sitter vi i soffan och myser.
Ikväll ska jag göra vår andra beställning från Mathem.se och så funderar jag på att boka en resa till Åre. Vet inte när vi ska ha tid till det men det kan väl inte gå en hel vinter utan ett Årebesök?!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer