Saxhopp med växling och knäböjshopp

[videofyme id=”447219″ width=”480″ height=”270″]

Den här kombinationen går att göra separat, en övning var för sig eller så kör man dem ihop som jag eller så kör man en styrkeövning för överkroppen, vilken som helst och denna kombination direkt efteråt. Tänk på att bara göra så många som du kan med bra teknik. Dela upp i block om 10 om du behöver sträcka ut emellan. Dessa övningar tränar rumpan riktigt bra och bränner skönt i låren.

Om du har svårt att se klippen i Iphone så kan du prova att stänga ner alla andra knappar med hjälp av dubbelklick på hemknappen och att stänga de andra internetfönstren.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer