Semester på allas villkor

Ikväll unnar Hans och mig oss två helt barnfria timmar. Vilken present till oss själva. 😉
En av de fantastiska tjejerna som jobbar i aktivitetsteamet och Miniland kommer upp till hotellrummet och sitter barnvakt åt Sixten och Baxter medan Tom är på poolparty och Hans och jag äter middag på Fino, en av hotellets restauranger. Det är helt fantastiskt att Ving möjliggör för barnfamiljer att anpassa semestern så att alla i familjen får en chans att umgås att tanka ny energi. Jag har fått många frågor om hur det fungerar med barnpassning och aktiviteter för barnen så jag ska skriva om det i ett separat inlägg. Jag är i alla fall supernöjd!
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin för min man!
Idag startade vi med strandhäng och sedan åt vi lunch på beachclub. Jag är så positivt överraskad! Vår mat var så fräsch och god och väldigt billig. Dessutom äter barn under 12 år gratis på alla Sunwings restauranger så de tre var så nöjda med att kunna plocka vad de ville från Lollo&Berniebuffén. Det här gör vi om!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer