Shopping

Sixten och jag gick och la oss efter frukosten. Sickan somnade och jag läste bloggar. Sedan måste jag också ha somnat för vi vaknade igen halv ett. Nice! Det blev alltså ingen träning utan jag fixade iordning mig, packade allt och så gick vi på stan istället.
Jag köper mycket av Sixtens kläder på Zara, butiken i Göteborg är bättre än i Stockholm. Inte lika urplockat och mindre stökigt. Jag köpte två par shorts till Sixten och ett par skor. Jeansshorts att ha på Gran Can nästnästa vecka och ett par för nästa sommar.
På DO köpte jag ett linne och en tröja, Gstar såklart. Gick en sväng på Stadium och hittade en North Facetröja med ull. Så skön!
Peak-butiken här i Göteborg är riktigt bra, jag köpte upp mig på ny skidgarderob; jacka, fleeceväst och underställ. De hade en ashet ROSA bag som det stod Lofsan allover. Bara att slå till!!
Ni får bilder på allt imorgon.
Nu fikar Sixten och jag i någon galleria här i city. Vi ska möta Hans på hotellet om en liten stund så det är dags att röra på oss.

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer