Shopping på Barnens Hus

Tack vare er läsares hjälp hittade vi Sixtens nya stol!
_MG_2472
IMG_2485
Sixten gillar den verkligen. Han kan sitta uppe på matbordet medan vi äter eller på diskbänken bredvid pappa som lagar mat. Vårt braiga gym passar perfekt i höjd till. Detta känns bra!
När vi beställde vagnen i våras såg vi denna muff att värma händerna i i vinter. Snygg och praktisk för mina små kalla fingrar så vi köpte den i dag. Nu kan det få bli vinter!
IMG_2490
IMG_2491

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer