Shrek och lägenhetsdrömmar

Vi hade en jättebra kväll igår. Efter middagen, fiskpinnar och potatismos, kollade Tom och jag på Shrek. Trots att engelska versionen med Cameron Diaz, Mike Myers &co är mycket bättre tyckte jag att det var synd att den inte var på svenska för jag ficka läsa vad de sa för Tom hela tiden. Jag älskar den ganska råa humorn i Shrekfilmerna.
Jag blev förvånad att Tom lyckades hålla sig vaken hela filmen. När eftertexten började rulla stängde jag av TV:n och han somnade på 5 sekunder.
Kärleken och jag åt sedan vattenmelon i sängen och pratade om hur vi skulle vilja att vår nästa lägenhet ska vara. Jag önskar mig en diskmaskin. Han säger att det är som att säga att “jag vill ha en lägenhet med spis”. I de fem senaste lägenheterna jag bott i hade minsan inte funnits någon diskmaskin.
Fast jag blir nog nöjd om vi har en lägenhet där man kan öppna kylskåpsdörren utan att behöva kliva ut ur köket.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer